четверг, 29 октября 2015 г.

30.10.2015 В Чугуївській центральній бібліотеці відбудється заключний тренінг за темою

"Власна справа"
Учасники тренінгу отримають практичні знання та навички такі як:

- Види підприємництва
- Основні моменти оформлення ПП. КВЕДи, форми реєстрації
- Види оподаткування ПП і звіти
- Ліцензування. Патент чи авторство
- Єдиний податок та Єдиний соціальний внесок
- Бізнес-план.
- Існуючі програми підтримки відкриття малого бізнесу для ВПО

вторник, 20 октября 2015 г.

В Чугуївській центральній бібліотеці відбудуться тренінги з працевлаштування для переселенців


Центральна бібліотека запрошує взяти участь в безкоштовних тренінгах «Працевлаштування та розвиток трудових ресурсів». Бібліотека міста Чугуєва, як партнер програми «Бібліоміст» запроваджує надання консультаційних та практичних послуг для безробітних, зокрема із акцентом на послуги в допомогу ВПО (вимушено переміщених осіб), а також демобілізованим бійцям АТО.

суббота, 3 октября 2015 г.

Книжкова виставка "Коль гореть, так уж гореть, сгорая..." до 120-річчя з Дня Народження Сергія Єсєніна

Сергей Есенин и Айседора ДунканСергей Александрович Есенин (1895-1925) - русский поэт. Сергей Есенин
Сергей Есенин родился в Рязанской губернии в крестьянской семье. Закончил Константиновское четырехклассное училище с отличием в 1909 г., продолжил обучение в Спас-Клепиковской учительской школе в 1909-1912 гг., из которой вышел «учителем школы грамоты».
Летом 1912 Есенин переехал в Москву, некоторое время служил в мясной лавке, после этого работал в книгоиздательстве, затем в типографии И. Д. Сытина. В это же время Есенин занимался на историко-философском отделении университета (1913-1915). В 1914 году в детском журнале «Мирок» впервые были опубликованы стихотворения Есенина.

четверг, 1 октября 2015 г.

День відкритих дверей

29 вересня до Міжнародного дня бібліотек, у Чугуївській центральній бібліотеці відбувся День відкритих дверей з цікавою програмою протягом всього дня. До бібліотеки завітали як постійні читачі, які вже стали друзями співробітникам бібліотеки, так й нові відвідувачі, які тільки-но знайомились з нами.
Була відкрита книжкова виставка "Мудрість захована в книжках", на якій були представлені раритетні книжки. Виставку з задоволенням оглядали читачі, цікавились їх змістом, гортали сторінки.


УВАГА, НОВИНКА!

З пилу з жару до нашої бібліотеки потрапила книга відомого історика-лінгвіста, яка розкриває тему походження української мови та етноса в ці...