четверг, 1 октября 2015 г.

День відкритих дверей

29 вересня до Міжнародного дня бібліотек, у Чугуївській центральній бібліотеці відбувся День відкритих дверей з цікавою програмою протягом всього дня. До бібліотеки завітали як постійні читачі, які вже стали друзями співробітникам бібліотеки, так й нові відвідувачі, які тільки-но знайомились з нами.
Була відкрита книжкова виставка "Мудрість захована в книжках", на якій були представлені раритетні книжки. Виставку з задоволенням оглядали читачі, цікавились їх змістом, гортали сторінки.


Протягом всього дня, в інтернет-центрі, була можливість спробувати інтернет-каву. Користувачі мали змогу не тільки прогулятись просторами мережі Інтернет, але й одночасно скуштувати смачну каву, яку з любов'ю приготували співробітники бібліотеки. 

 Відкрилася книга побажань та скарг, в яку кожен читач має можливість написати свої думки щодо роботи бібліотеки, побажання, або скарги. В День відкритих дверей, читачі з радістю ділилися враженнями у книзі побажань, висловлювали свої думки та ідеї.

 Також була відкрита виставка-сюрприз для маленьких читачів під назвою "Чарівний світ казки". Дітей чекали цікаві книжки, розвиваючі пригоди та історії. А найголовніше - смачні солодощі та подарунки для всіх бажаючих подивитись на виставку.

На день відкритих дверей до бібліотеки завітав наймолодший, але дуже зацікавлений книжками читач!

Для школярів відбувся відеоперегляд презентацій на різноманітні тематики, які дуже зацікавили дітей. Школярі, завдяки презентаціям, дізнались як виникла книга, які в неї складові частини, як необхідно берегти книгу і що робити для того, щоб вона якнайдовше існувала. Також були представлені у презентаціях найбільші бібліотеки світу, якими з задоволенням цікавились діти.
Але найулюбленішою стала акція "Знайди нових друзів", завдяки якій, читачі могли вибрати книжку на свій смак та забрати її до себе додому назавжди та знайти собі нового вірного друга! Кожна людина знає, що книга - то найкращий товариш!

Завдяки Дню відкритих дверей, Чугуївська центральна бібліотека познайомилась з новими друзями, а також відкрила нові горизонти для вже існуючих читачів та користувачів.

Дякуємо всім Вам за те, що знайшли час завітати до нашого свята!


Комментариев нет:

Отправить комментарий

УВАГА, НОВИНКА!

З пилу з жару до нашої бібліотеки потрапила книга відомого історика-лінгвіста, яка розкриває тему походження української мови та етноса в ці...