понедельник, 28 марта 2016 г.



Тренінг для бібліотекарів


15 березня 2016 року до Чугуївської міської центральної бібліотеки, завітала дуже талановитий бібліотекар із Запоріжжя – Ганна Борисівна Дворна. Наша гостя – бібліотекар методико - бібліографічного відділу Запорізької обласної бібліотеки для юнацтва, бібліотечний тренер з працевлаштування ВПО та безробітних, креативний лідер бібліотечної справи,  яка своїми творчими ідеями та досягненнями здобула слави у своєму місті. Ганна Дворна проінформувала бібліотекарів нашого міста, як правильно та ґрунтовно зробити інформаційний куточок для безробітних. Розповіла, як треба структурувати інформацію по розділах, запропонувала ноу-хау з того, щоб розміщувати у куточку QR-коди для зручності з пошуку роботи.  



Ганна Борисівна дуже добре володіє аудиторією, знаходить підхід до кожного слухача, нікого не залишає байдужим, завжди надає потрібну, корисну та необхідну інформацію. Після закінчення тренінгу бібліотекарі виходили з почуттям натхнення, задоволення від отриманої інформації, впевненості в своїх знаннях, бажанням працювати.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

УВАГА, НОВИНКА!

З пилу з жару до нашої бібліотеки потрапила книга відомого історика-лінгвіста, яка розкриває тему походження української мови та етноса в ці...