пятница, 14 февраля 2020 г.

Майстер клас «Тобі дарую валентинку»



14 феврвля - день закоханих або Валентинів день. Це свято прийшло до нас з Європи, там його святкують вже давно і з великим задоволенням. Адже Святий Валентин вважається покровителем закоханих. День св. Валентина -  це і день дружби,  любові в сім'ї і до своїх близьких. У цей день люди дарують один одному свої посмішки і добрі побажання. Всі близькі люди, сусіди, знайомі, друзі обмінюються словами любові. Крім того, в цей день прийнято дарувати один одному листівки - "валентинки" - із зображенням сердець.
Ось і сьогодні  бібліотекарі центральної бібліотеки Чугуївської ЦБС робили з дітками, учнями 3-в класу ЗОШ №1( класний керівник Фініка Тетяна Василівна), листівочки з сердечками, які вони зможуть подарувати своїм друзям, батькам, вчителям або дідусям та бабусям.









Працівники центральної бібліотеки вітають усіх зі святом і бажають щирих і світлих почуттів, доброти, розуміння і любові до рідних, близьких, друзів!


Комментариев нет:

Отправить комментарий

УВАГА, НОВИНКА!

З пилу з жару до нашої бібліотеки потрапила книга відомого історика-лінгвіста, яка розкриває тему походження української мови та етноса в ці...