вторник, 16 февраля 2021 г.

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ.ПРОСТО ІДУТЬ В НЕБЕСА...

День пам’яті Героїв Небесної Сотні відзначається щорічно 20 лютого згідно з Указом Президента України від 11 лютого 2015 року № 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні». 20 лютого 2014 загинуло найбільше активістів Євромайдану. Загалом революційні події зими 2013-2014 років забрали життя понад ста активістів Майдану. Герої Небесної Сотні – уособлення людської, громадянської та національної відваги й самовідданості. Героями Небесної Сотні стали люди, різні за віком, статтю, освітою, з різних куточків України та з-за кордону. Найстаршому – Іванові Наконечному – виповнилося 82 роки, а наймолодшому – Назарієві Войтовичу – лише 17. Ми висловлюємо глибокі співчуття родинам загиблих Героїв.
Працівники центральної бібліотеки Чугуївської ЦБС підготувала тематичну книжкову виставку, присвячену «Небесній сотні», «Герої не вмирають. Просто ідуть в небеса».

Комментариев нет:

Отправить комментарий

УВАГА, НОВИНКА!

З пилу з жару до нашої бібліотеки потрапила книга відомого історика-лінгвіста, яка розкриває тему походження української мови та етноса в ці...