вторник, 24 марта 2015 г.

Участь у регіональному конкурсі читців «Вічне слово Кобзаря», присвяченому творчості Т.Г. Шевченка


21  березня 2015 року в  приміщенні  «Обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва» міста Харкова  відбувся традиційний щорічний  регіональний конкурс читців «Вічне слово Кобзаря», присвячений творчості великого поета. Чугуївська централізована бібліотечна система представила на конкурс в номінації «Виконавець», категорія «Діти», наступних учнів:

Дьоміна Олександра /учениця 8 класу Клугіно-Башкирівської ЗОШ;

Коломієць Михайло/ ученик 10 класу Чугуївської ЗОШ №7
Діти, готуючись до конкурсу, серцем доторкнулися до поезії Великого Кобзаря. Творчою знахідкою виявилася постановка уривку з поеми «Сова», яку презентувала Дьоміна Олександра, монолог звучав настільки переконливо, що стримати сльози було дуже важко. А учень 10 класу виконував уривок із поеми Шевченка  «Відьма»,  власний виступ Коломієць  Михайло урізноманітнив творчою роботою – бук трейлером «Відьма». Власне, це вже був не просто конкурс. Це було свято! Свято душі, відродження і віри у щасливе майбутнє.
Творчість Шевченка - це книга буття українців, своєрідна візитна картка українського народу. Гаряча любов до знедоленого рідного краю звучить у кожному слові, кожному рядку його безсмертних творів.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

УВАГА, НОВИНКА!

З пилу з жару до нашої бібліотеки потрапила книга відомого історика-лінгвіста, яка розкриває тему походження української мови та етноса в ці...