четверг, 28 сентября 2017 г.

Путешествуй с библиотекой

Лекція для слухачів Університету третього віку
Вже традиційно напередодні Дня людини похилого віку фахівці Центральної бібліотеки відвідали Територіальний центр обслуговування (надання соціальних послуг) м. Чугуєва. У рамках заходу для слухачів Університету третього віку відбулася лекція «Прогулянка історичним центром міста Чугуєва».
З вітальним словом до присутніх звернулася директор Терцентру Тетяна Віталіївна Сємілєтова, яка відзначила успіхи роботи Університету та його учасників, а також підкреслила давню співпрацю установи з Чугуївської централізованою бібліотечною системою.
У ході лекції присутні познайомилися зі сторінками історії нашого міста, міськими легендами, особливостями існування Українського військового поселення, центром якого, на початку ХІХ ст., виступав Чугуїв. Підопічні Терцентру дізналися також про особливості будівництва пам’яток архітектури, що збереглися у місті та життя їх господарів.
Окрім того, присутні переглянули низку фільмів, присвячених подорожам, унікальним та незвичайним місцям нашої планети.




Комментариев нет:

Отправить комментарий

УВАГА, НОВИНКА!

З пилу з жару до нашої бібліотеки потрапила книга відомого історика-лінгвіста, яка розкриває тему походження української мови та етноса в ці...