пятница, 7 октября 2016 г.

Плоди здоров’я

06.10.2016 р. Чугуївська центральна бібліотека завітала в гості до міського територіального центру. Вже склалася добра традиція співпраці терцентра та бібліотеки. 

  
Велике задоволення отримують працівники бібліотеки від вдячної публіки терцентру. Цього разу була дуже цікава та корисна тема для слухачів університету третього віку. Вони прослухали лекцію про такі суперфрукти як: гранат, ківі та яблуко, які є джерелами комплексів вітамінів. 
 

Поповнили свій багаж знань, новою та корисною інформацією, а також для них стала несподіванкою розповідь про чудові можливості знайомих фруктів.
Впродовж заходу відвідувачі мали змогу покуштувати ці суперфрукти, а також посмакувати гранатовим соком. 

Нехай ці чудові плоди здоров’я, завжди будуть присутні  у нашому житті, а їх чарівність та аромат дарують нам здоров'я, красу, молодість і просто гарний настрій і смак до життя!
 
Своєрідним подарунком для працівників бібліотеки стала чудова виставка з природних матеріалів, яку підготували працівники терцентру разом із слухачами університету.



Комментариев нет:

Отправить комментарий

УВАГА, НОВИНКА!

З пилу з жару до нашої бібліотеки потрапила книга відомого історика-лінгвіста, яка розкриває тему походження української мови та етноса в ці...