пятница, 28 октября 2016 г.



Пам'ять серця
28 жовтня 2016 року відбулося засідання клубу ветеранів війни та праці «Затишок» до дня визволення України від німецько фашистських загарбників. Працівниками центральної бібліотеки, приділяється значна увага, підопічним відділення соціальної допомоги міського територіального центру. Захід «Пам'ять серця» був присвячений пам'яті тих, хто не шкодуючи ні сил, ні самого життя боровся за звільнення всієї нашої країни. 



Війна - це не тільки час сліз і горя. Це пора зльоту людського духу, героїзму, гордості за свою землю, за свій народ, своїх товаришів. Це життя заради нового покоління. Про війну було написано багато віршів, оповідань та пісень, які залишилися популярними і до наших днів. Нашу зустріч ми присвятили історії написання пісень воєнних років, таких як: «Журавлі», «Смуглянка» та «Катюша».

Жоден з присутніх не залишився байдужим, гості заходу з великим задоволенням, почувши знайомі мелодії – заспівали пісні.
Відгриміли залпи Другої світової, але залишилися вірші та пісні, народжені на війні, що розповідають про силу духу та мужність солдата, який захищав свою землю. І поки їх співають, ніколи вони не підуть у небуття. Це означає, що подвиг народу залишиться в пам’яті назавжди.



Комментариев нет:

Отправить комментарий

УВАГА, НОВИНКА!

З пилу з жару до нашої бібліотеки потрапила книга відомого історика-лінгвіста, яка розкриває тему походження української мови та етноса в ці...