вторник, 4 октября 2016 г.



Бібліотека збирає друзів!
30 вересня своє професійне свято, Всеукраїнський день бібліотек, відзначали бібліотекарі м. Чугуєва. Особливою і головною подією у цей день
було 35 річчя бібліотеки філії м-ну «Дружба». На цьому заході працівників бібліотеки з ювілеєм привітали заступник міського голови Вінник Т. С., народний депутат України Шенцев Д. О., депутати Харківської обласної ради: Донський О. М., Білохвостенко С. В., депутати міської ради: Резченко Є. О., Овчаренко Р. Ю. та багато інших шанувальників бібліотеки. 


 Приємною несподіванкою став подарунок від депутата Харківської обласної ради Донського Олександра Михайловича – ноутбук та велика кількість нових книг, це цінний вклад для читачів віддаленого м-ну «Дружба».
 Під час святкування були нагороджені грамотами працівники бібліотеки: Береговська О. А., Коломієць Ю. В., Прокопчук Ю. В., Самко А. В., Барміна Г. В., Толмачова С. В., 


а також цінним подарункам став сертифікат на отримання мультимедійного обладнання від міського голови Мінаєвої Г. М. 
 За кількістю проведеного читачами часу в бібліотеці та з багатьох інших причин, бібліотека для нас сміливо може претендувати на звання рідного дому.

 На сьогодні – це культурно-дозвіллєвий, інформаційно – просвітницький заклад, який займає помітне місце у житті мікрорайону. Щорічно послугами бібліотеки користуються понад 2 тис. читачів. Кількість книговидач складає понад 20 тис. документів. Інформаційний потенціал книгозбірні – книжковий фонд загальною кількістю близько 26 тис. примірників друкованих видань, безкоштовна робота Інтернет-центру та двох клубів за інтересами: «Натхнення» та «Романтики».

Витоки історії заснування та діяльність бібліотеки тісно пов’язані з заводом «Паливної апаратури», гігант машинобудування набрав обороти у 1981 р. Профспілкова організація разом з адміністрацією завода прийняли рішення створити бібліотеку. З 1982 року на місто завідуючої бібліотеки було призначено Береговську О. А., яка вже 34 роки є беззмінним керівником бібліотеки.
Від щирого серця вітаємо бібліотечних працівників з Всеукраїнським днем бібліотек і бажаємо успіхів у вашій благородній просвітницькій справі. Міцного здоров’я, щастя та благополуччя вам і вашим родинам.




Комментариев нет:

Отправить комментарий

УВАГА, НОВИНКА!

З пилу з жару до нашої бібліотеки потрапила книга відомого історика-лінгвіста, яка розкриває тему походження української мови та етноса в ці...