пятница, 13 октября 2017 г.

«З глибин сторічь козацький клич»,

Святкуючи День українського козацтва
13 жовтня 2017 року співробітники Чугуївської ЦБС завітали до учнів 3-В класу ЗОШ № 1 (класний керівник Посохова Олена Миколаївна). Завідуюча методичним відділом ЦБС Анжела Самко, завідуюча Клугіно-Башкирівської бібліотеки-філії Наталія Єрмолаєва та методист ЦБС Альона Маршала провели пізнавальний захід «З глибин сторічь козацький клич», присвячений Дню українського козацтва та Дню Захисника України.



Школярі вирушили у захоплюючу подорож, познайомилися зі звичаями та традиціями наших прапрапрадідів, запорізьких козаків. Дізналися про організацію Запорізької Січі, особливості повсякденного життя січовиків, найбільш відомих козацьких гетьманів.





Цікаві та запальні конкурси «Як козаки силою вихвалялись», «Як козаки стрибали в річку», «Як козаки листа писали» дозволили визначити найбільш спритних та сильних козачат.





Година минула непомітно. Приємно відзначити, що заходи пов’язані з історією козацтва цікаві сучасним школярам та користуються особливим попитом.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

УВАГА, НОВИНКА!

З пилу з жару до нашої бібліотеки потрапила книга відомого історика-лінгвіста, яка розкриває тему походження української мови та етноса в ці...