пятница, 14 июня 2019 г.

Зелений смайлик


Традиційно Україна, як і увесь світ, 5 червня відзначає Всесвітній день охорони навколишнього середовища. Цей день вважається однією з найважливіших подій екологічного календаря і щорічно святкується в більш ніж 100 країнах світу.
Всесвітній день охорони навколишнього середовища відзначається по-різному, у тому числі вуличними мітингами, парадами велосипедистів, "зеленими" концертами, конкурсами творів і плакатів у школах, посадкою дерев, кампаніями по утилізації відходів і прибиранням територій. Та, в будь-якому випадку, цей день є прекрасною нагодою зробити хоча б один крок до покращення стану довкілля.





Центральна бібліотека Чугуївської ЦБС також приєдналася до цієї події, хоча із запізненням. Разом з 1загоном «Бджілки» пришкільного табору «Росинка» ЗОШ №4 (Вихователі: Моргун Любов Вікторівна та Лисак Ірина Олегівна) провели пізнавальні екологічні посиденьки «Зелений смайлик».


Малеча згадала правила поведінки на природі, познайомилися з Червоною книгою, зазирнули у маленькі таємниці природи, відвідали «Лісову аптеку», відгадували загадки, слухали голоси птахів, грали у гру «Відгадай тварину», подивилися екологічний відео ролик та мультфільм про природу.
Всі залишилися задоволені.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

УВАГА, НОВИНКА!

З пилу з жару до нашої бібліотеки потрапила книга відомого історика-лінгвіста, яка розкриває тему походження української мови та етноса в ці...