вторник, 11 июня 2019 г.

Дворові ігри xx століття



Літо в бібліотеці продовжується!!!
В ХХІ столітті діти непомітно зникли з дворів великих міст - тепер вони грають в комп'ютерні ігри або проводять час у спеціально організованих дитячих клубах.
Разом з дітьми зникла культура дворових ігор і дворова соціалізація з усіма її особливостями. І якщо малюків ще можна зустріти на майданчиках під наглядом батьків, то школярів не видно майже зовсім.
А скільки ігор було в арсеналі нашого двору! Вони передавалися з покоління в покоління, свято шануючи традиції. Ці ігри зберігаються в найвіддаленіших куточках нашої пам'яті, запилені часом, але не забуті.









Сьогодні,11червня, до центральної бібліотеки завітали вихованці 6-8 класів пришкільного табору «Росинка» ЗОШ №4(Вихователі: Карсакас Тамара Григорівна,  Лєсковська Наталя Миколаївна, Жилкіна Фаїна Василівна).
Для наших юних гостей працівники центральної бібліотеки приготували «Дворові ігри ХХ століття». Багато розваг були не новими для дітей і вони з задоволенням розважалися. Діти з захопленням грали у гру «Крокодил», «Море хвилюється раз…»,   «Колєчко» та багато інших. Під кінець подивилися мультфільми про спорт и дуже не хотіли уходити від нас.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

УВАГА, НОВИНКА!

З пилу з жару до нашої бібліотеки потрапила книга відомого історика-лінгвіста, яка розкриває тему походження української мови та етноса в ці...