четверг, 6 июня 2019 г.

«У тридев'ятому царстві ...»



Ура! Прийшли канікули!
Літо - час відпочинку, ігор,  розваг.
З настанням літніх канікул у дітей завжди з'являються додаткові турботи і захоплення: багато хто виїжджає з батьками до моря, на дачі, в оздоровчі табори. Це час яскравих і цікавих пригод, знайомств з новими друзями, та й просто можливість  відпочити від шкільних уроків і домашніх завдань.

Ось і у нас в Чугуївській центральній бібліотеці почалося літо з  літературного круїзу «У тридев'ятому царстві ...», який був  присвячений 220 річчю від дня народження О.С. Пушкіна. До нашого круїзу приєдналися давні знайомі бібліотеки вихованці  пришкільного табору «Росинка» ЗОШ №4 (Вихователі: Римар Світлана Анатоліївна та Копніна Людмила Юріївна).



Розділившись на дві команди  «Веселі промінчики» і «Лукомор'є»  діти змагалися у  конкурсах, брали  активну участь у казковій вікторині, раділи  під час «фізкультхвилинки», а в кінці переглянули мультфільм «Казка про золоту рибку». 



Всі залишилися задоволені і пообіцяли знову завітати до нас у гості.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

УВАГА, НОВИНКА!

З пилу з жару до нашої бібліотеки потрапила книга відомого історика-лінгвіста, яка розкриває тему походження української мови та етноса в ці...